Support » Plugin: bbp style pack » search=’no’ in shortcode is not removing the search box

  • when I use the search=’no’ in shortcode it is not removing the search box. [bsp-display-forum-index forum= ‘1290’ search=’no’]

    Help please.

    • This topic was modified 4 months, 3 weeks ago by pinballnate.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Robin W

    (@robin-w)

    I’ve just tested this on my test site, and it appears to work fine.

    I’m presuming this is the ‘Fronterra Village Discussion Board ‘ part of the page?

    If so, can you post the part of the page that you are using to do this? ie the bit with the shortcode in

    Thread Starter pinballnate

    (@pinballnate)

    [bsp-display-topic-index show=’5′ forum =’1290′ search =’no’]

    I see a search box still on this page. I am using an elementor single post template and storing/calling the shortcode as meta data in a Custom Post Type.

    Plugin Author Robin W

    (@robin-w)

    I think you problem is an apostrophe issue – computers have lots of different ones, so your example shows both an upright and a slanting one if you look at show=’5’in your code above you’ll see the second apostrophe is different to the first.

    This usually happens on a copy/paste, so try typing the shortcode in by hand to get a consistent apostrophe

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.