Support » Alpha/Beta/RC » Post Formatting does not display

  • Resolved Beeblebrox-BSD

    (@beeblebrox-bsd)


    * Bold (strong) and Code formatting do not display on the post page. It’s as if no formatting was done.
    * Disabling plugins does nothing.
    * If I switch theme to 2021 I get the error message

    Template is missing. Standalone themes need to have a index.php template file. Child themes need to have a Template header in the style.css stylesheet

    System:
    PHP: 7.3
    Theme: Business Zita
    WP Version: 5.7-beta3-50406
    HTTP Server: Lighttpd

    Thanks for your help

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    πŸ³οΈβ€πŸŒˆ Plugin Review Team Rep

    Template is missing. Standalone themes need to have a index.php template file. Child themes need to have a Template header in the style.css stylesheet

    That error suggests your theme is not properly installed or is missing files. Can you please delete the TwentytwentyOne theme and reinstall it?

    Thread Starter Beeblebrox-BSD

    (@beeblebrox-bsd)

    Hi, thanks.

    2021 theme was already deleted.

    I only tried to reinstall and activate per debug instructions to see if bold font would work on 2021. Reinstalling & activating gives that error.

    Thanks.

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    πŸ³οΈβ€πŸŒˆ Plugin Review Team Rep

    Reinstalling & activating gives that error.

    Then I would recommend you force reinstall 5.7-Beta-3, or roll back to 5.6.2 — but those errors both are related to the theme. The theme isn’t telling your site to show ‘bold’ differently πŸ™

    Thread Starter Beeblebrox-BSD

    (@beeblebrox-bsd)

    I did a clean WP reinstall and the 2021 theme now works and shows correct formatting.

    I had the same problem with previous (some 2 months ago) version also, so it’s a problem with the theme is my take. Could you guide me to where I should file this issue, and in the case theme development is unresponsive, what similar themes could be used?

    Thanks and Regards.

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    πŸ³οΈβ€πŸŒˆ Plugin Review Team Rep

    Since this is not a beta issue, I’m marking it resolved so the core team knows not to look.

    Since you’re using Zita, I would go to https://wpzita.com and hit them up. It looks like you have the Business Zita theme which IIRC is a premium one?

    Beyond that, I do not do theme recommendation as that’s like asking me if a pair of jeans makes someone look fat. It’s all subjective and it’s about what YOU like, not me πŸ™‚

    I tested the employee monitoring program and this problem didn’t come up, I don’t have much experience in beta testing, but if you use Zita, then you should take Business Zita, which is a premium IIRC.

    Thread Starter Beeblebrox-BSD

    (@beeblebrox-bsd)

    The problem is with Business Zita, which is NOT a premium add-on.
    When I use Zita alone, the font displays correctly. I’m guessing B-Z is not as well maintained and is probably less used.

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    πŸ³οΈβ€πŸŒˆ Plugin Review Team Rep

    With that in mind, I’m closing this post.

    You should report this at https://wporg.ibadboy.net/support/theme/business-zita/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Post Formatting does not display’ is closed to new replies.